Sex gripna för cannabisodling

Polisen har slagit till mot en större cannabisodling i en industrilokal i Undenäs i Skaraborg. Sex män har gripits och misstänks för grovt narkotikabrott.

Polisen har spärrat av området i Undenäs i Karlsborgs kommun och genomför teknisk undersökning. Enligt P4 Skaraborg så handlar det om en större cannabisodling i industrilokalen från september och framåt.

Sex män greps och anhölls i veckan misstänkta för grovt narkotikabrott. De uppges vara från småländska Eksjö och är i 30-årsåldern. Det var polisen i Jönköping och Skaraborg som i måndags kväll gjorde tillslaget.
Grannar nära industrilokalen berättar för lokalradion att männen hyrt stället sedan flera år. De täckte genast för fönstren, drog in extra el och det var tänt i lokalerna sent på nätter och även vid storhelger.
– Det är klart man undrat vad det är för verksamhet därinne, säger en granne till P4 Skaraborg.

Männen är anhållna, förhör har hållits och det kan bli aktuellt med häktning.

Annonser