Droger i musikstudio nära skola

Polisen hittade vid en razzia i helgen mängder med narkotika i en musikstudio nära en grundskola på Hisingen i Göteborg. Två män har gripits.


Polisens spanare grep i söndags en man som misstänks för narkotikabrott. Nycklar han hade ledde till en uthyrd lokal nära en skola på Hisingen, men lokalen tillhör inte skolan.

I studion som använts som replokal hittades fyra kilo marijuana, tusentals tabletter och ett halvt kilo amfetamin, enligt GT.
Ytterligare en man greps senare.

– Det är riktigt att vi på platsen gjorde ett större beslag och att två personer gripits i samband med den insatsen. I övrigt vill jag vänta med att uttala mig, tills jag vet mer. Vi arbetar vidare i det här ärendet, säger Johanna Hennix, biträdande chef på spaningssektionen, till Göteborgs Posten som först rapporterade om händelsen.

En av de nu anhållna, en man kring 35 år, har enligt GT koppling till ett kriminellt nätverk i Biskopsgården och har förekommit i utredningar tidigare, om såväl narkotikabrott som grovt vapenbrott. Han nekar till inblandning i det nu aktuella beslaget.

Annonser